Home

Van de volkstuinvereniging

27 maart 2013.  Nu het voorjaar, of beter gezegd de lente bijna is begonnen zie je hier en daar zie je al wat activiteiten op het volkstuincomplex. Heel veel tuinen liggen klaar om bewerkt te worden en wachten op de eerste zonnestralen.

Ook zijn er altijd leden die het hele jaar door bezig blijven, de een is nog aan het spitten, terwijl een ander al spinazie zaait onder glas dan wel plastic en de laatste kruiwagen met mest wordt opgehaald.

Hier en daar staat nog wat winterkost zoals prei, spruitjes en boerenkool. Binnenkort maken die plaats voor zomergroenten. De narcissen en pioenrozen beginnen al uit te lopen, fruitbomen staan te wachten om te kunnen bloeien.

Krijgt u ook zin om eens lekker de handen uit de mouwen te steken en uw eigen groenten te verbouwen en ruikt u de heerlijke geur van net geoogste groenten, bij wijze van spreken al, neem dan eens contact op met iemand van het bestuur van de volkstuinvereniging.

Het is namelijk mogelijk om nog deze zomer uw eigen aardbeien met enige trots op tafel te brengen, of wat dacht u van die appelboom om in het najaar van te plukken. Niets zo lekker als uw eigen fruit en groenten.

Bovendien, als uw kinderen heeft of misschien zelf wel een stadsmens was, is het heel leuk en leerzaam om te zien dat een en ander niet in plastic zakken groeit, maar op een (volks)tuin. Ook voor u is het mogelijk, er zijn nog wat tuinen vrij.

De kosten zullen u reuze meevallen, het lidmaatschap van de vereniging is € 6,00 en de huur van 1 are tuin (5x 20 meter) is slechts € 11,50 per jaar.

Voor informatie kunt u contact opnemen met dhr. A. Somai, tel. no. 332174 en voor tuinuitgifte met dhr. A. Mulder tel. no. 332381.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is mede mogelijk gemaakt door Sybit | Software op Maat © 2019 Volkstuinvereniging Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat